USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Непотрібне» приміщення у центрі Луцька передали виконкому

29 Січня 2014 19:17
Після нетривалої дискусії депутати Луцької міськради вирішили передати нежитлове приміщення, що по вулиці Кривий Вал, на баланс виконкому.
Про це йшлося під час 52-ї сесії міськради 29 січня.
Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, це приміщення площею 53 метри квадратні музична школа ніколи не використовувала.
«Там немає ані тепла, ані електроенергії, воно вже почало руйнуватися. Якщо не відремонтувати, будівля впаде, приміщення можна було б здавати в оренду та отримувати кошти», - зазначила Алла Грабко.
З її слів, колектив музичної школи під час загальних зборів вирішив передати приміщення на баланс виконкому, тому що не в змозі утримувати його.
Депутат Роман Бондарук зауважив, що, можливо, приміщення не використовують для занять, тому що воно потребує ремонту. З його слів, після ремонту будівлі, її, вочевидь, зможе використовувати музична школа.
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук відповів, що зазначене приміщення не потрібне музичній школі. Алла Грабко повідомила, що його будували як побутове та ніколи не планували використовувати для навчального процесу. Своєю чергою, міський голова Микола Романюк наголосив, що коштів для ремонту будівлі немає.
Депутати ухвалили рішення про передачу нежитлового приміщення, що по вулиці Кривий Вал, 13, на баланс виконкому лише під час третього повторного голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 29 Січня 2014 19:32
буратіну зробіть
папа Карло до Лучанка Показати IP 29 Січня 2014 20:45
Вже пильне комсомольське око приміщення пригріло.
Александр до папа Карло Показати IP 29 Січня 2014 21:24
Но волынская жаба острый глаз задавила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus