USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нововолинській шахті дали гроші: Клімчук хвалить Азарова

19 Липня 2010 11:48
Для продовження будівельних робіт на шахті №10 «Нововолинська» з державного бюджету днями було виділено більше 62 мільйонів гривень.

Про це стало відомо 19 липня під час апаратної наради у голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука.

Губернатор назвав цю звістку «хітом сезону» для шахтарів Нововолинської шахти №10.

«Сьогодні 62 мільйони 960 тисяч гривень є на рахунках в казначействі. Це продовження будівництва 10-ої шахти. Закриваємо борги, робимо заначку по зарплаті для шахтобудівельників на серпень, щоб достойно відзначити День незалежності, і День шахтаря. І жарке літо, щоб переносилось легше», – сказав він.

Клімчук нагадав, що нині «на будівництві шахти лежить 11 мільйонів», які «ніхто не вкрав поки», бо губернатор сам перевірив.

«Продовжуємо будівництво, закупку обладнання. Займаємось доведенням до пуття цього об’єкту. А ще траншу МВФ не було, замітьте собі. А уряд знаходить можливості», – похвалив Клімчук владу.

Також губернатор повідомив, що нині вже виділені кошти й для державного підприємства «Волиньторф», які треба негайно освоювати. На «торфові діла» в цьому транші є 340 тисяч гривень.

Нагадаємо, що заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко у травні повідомляв, що у державному бюджеті на добудову шахту №10 «Нововолинська» у цьому році передбачено 380 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus