USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одеський припортовий за півроку зазнав збитків на 38 мільйонів гривень

22 Вересня 2009 13:32
За перше півріччя Одеський припортовий завод показав чистий збиток розміром 38 мільйонів гривень, тому терміново потребує інвестора. Про це заявив в.о. голови Фонду держмайна Дмитро Парфененко в ефірі телеканалу ICTV, – повідомляють «Волинські Новини».
Серед причин збитковості підприємства пан Парфененко назвав ціну на газ: «За тих цін, які існують на природній газ, продукція заводу є неконкурентноспроможною». В.о. голова ФДМ наголосив, що «у наступному році вартість підприємства буде знижуватися». «Ми вважаємо що саме зараз той час, коли треба залучати інвестора», - додав він.
Він заявив: «Залишилися у минулому часи, коли ОПЗ був підприємством, яке кладе золоті яйця» – пише «Економічна правда».
Парфененко підтвердив, що подано три заявки на участь у конкурсі з приватизації ОПЗ. «Що це за заявки навіть я не знаю, тому що вони подаються у закритих конвертах», - заявив він.
Довідково:
За інформацією «Економічної правди», окрім афільованої з «Газпромом» компанії «Сибур», заявки на участь у конкурсі з продажу державних 99,567% Одеського припортового заводу подали також компанія «Нортіма», що входить до групи «Приват» Ігоря Коломойського, та фірма «Фрунзе-Флора», яку нещодавно купив російський бізнесмен Костянтин Григоришин.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Работник О ПЗ Показати IP 22 Вересня 2009 15:11
пусть не звездят, рахиты! Юлька, [вирізано - цензура] решила с молотка его давно пустить, [вирізано - цензура], ещё не всё продала, завод себя полностью окупал, они с Россией договорились отдельно от Украины о газовых сделках, Криворожсталь продала, [вирізано - цензура], и где эти деньги?!! осели у неё на счету в Швейцарии, и за какие шиши она концертные туры устраивает по Украине певцов в поддержку этой скотины?!! угадайте с одного раза!)) а бандэровцы пусть голосуют за неё, им ещё туже прийдётся пояса затянуть!!
Бездельник Показати IP 22 Вересня 2009 22:59
А Ви, Работники, за Яника голосуйте - він всю Україну оптом Росії здасть, а не як Юлька частинами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus