USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємство на Волині хотіло відшкодувати 348 тисяч фіктивного ПДВ

11 Жовтня 2010 11:44
Факт замаху на незаконне відшкодування податку на додану вартість виявили співробітники Головного відділу податкової міліції Луцької ОДПІ.
Злочинний намір товариство з обмеженою відповідальність вирішило реалізувати через укладання «липових» угод з двома столичними комерційними партнерами, повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.
У податкових міліціонерів виникло чимало запитань щодо бізнес-колег волинського виробника. Проте знайти їх за місцем реєстрації не виявилося можливим. А «цукровий бізнес», саме солодкий товар нібито «купували» волиняни, київські фірми провадили без виробничих потужностей та складських приміщень. Коли ж податківці проаналізували рух коштів столичних фірм та волинського товариства, встановили разючу невідповідність щодо підстав формування податкового кредиту.
Більше того, постачальник цукру волинянам уже неодноразово мав проблеми з законом. Не так давно суд визнав нікчемними його угоди з низкою таких же віртуальних фірм.
Чи доведе свою непричетність до такої сумнівної оборудки директор ТОВ – з’ясують слідчі податкової міліції Волині в рамках розслідування кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus