USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Половина волинської картоплі не потрібна ринку

24 Липня 2009 08:48
Начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Анатолій Аршулік розповів, що половина картоплі, що вирощується на теренах області, не має виходу на ринок, а просто згодовується тваринам. Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва області  з представниками програми FARM з питань моніторингу роботи Програми FARM в області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Аршулік зазначив, що на Волині щорічно вирощується один мільйон тонн картоплі, проте її значна частина не відповідає потребам ринку.
 
Він розповів, що Волинська сільськогосподарська дорадча служба у області закладає демонстаційні ділянки із покращеними видами «бульби», намагаючись поліпшити ситуацію. За словами пана Аршуліка, створення презентаційних ділянок фінансує обласний бюджет.
 
Чиновник зауважив, що дорадча служба Волині активно співпрацює із науковими закладами, поліпшуючи насінництво картоплі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus