USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Понад 70% вантажних та пасажирських перевезень на Волині здійснив автомобільний транспорт

23 Червня 2009 14:38
Цьогоріч за січень-травень на Волині спеціалізовані підприємства транспорту перевезли (відправили) 1,4 мільйона тонн вантажів та 57 мільйонів пасажирів. Про це інформують «Волинські Новини».
 
За січень-травень 2009-го на Волині спеціалізовані підприємства транспорту перевезли (відправили) 1,4 мільйона тонн вантажів та 57 мільйонів пасажирів, що відповідно на 21,3% та 10,8 % менше, ніж рік тому. За повідомленням головного управління статистики у Волинській області, в обох випадках перевага надавалась автомобільному транспорту, який виконав понад 70% вантажних та пасажирських перевезень. Варто зазначити, що на ринку автотранспортних послуг провідну позицію займають приватні автоперевізники-фізичні особи, вони здійснили  40% вантажних та 81% пасажирських автоперевезень.
 
Міським електричним транспортом користувалося 10,5 мільйона громадян (18% загальних пасажирських перевезень), більш ніж половина з них використали право на безкоштовний проїзд. Порівняно з минулим роком, обсяги перевезень зменшились на третину. Зношеність транспортних засобів є причиною їх частих простоїв у ремонті, що зменшує кількість виїздів у рейси.
 
Залізницею відправлено 0,4 мільйона тонн вантажів та 2,2 мільйона пасажирів, що відповідно на 26,8% та 4,4% менше, ніж у січні-травні 2008 року. 
 
Підприємства зв’язку за січень–квітень надали послуг за основним видом діяльності на 160,8 млн.грн., з них 48,9 млн.грн. – населенню. Порівняно з минулим роком загальна вартість наданих послуг у порівнянних цінах зменшилась на 7,3%. Найбільші доходи отримані від мобільного та міського телефонного зв’язку. Частка їх становить відповідно 58% та 12% загальної вартості наданих послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus