USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Посадовці «Волиньвугілля» завдали державі збитків на 335 тисяч

13 Січня 2017 13:44
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави із позовними заявами до посадовців державного підприємства «Волиньвугілля», аби змусити відшкодувати збитки, завдані внаслідок вчинення ними кримінальних правопорушень, інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

Екс-чиновники, обіймаючи кожен у свій час посади виконувача обов’язків генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля», виконувача обов’язків директора відокремленого підрозділу «Шахтоуправління «Нововолинське» та директора відокремленого підрозділу «Шахта №9 «Нововолинська», зловживаючи своїм службовим становищем, видавали незаконні накази про преміювання, на підставі яких працівникам підприємства була безпідставно виплачена премія на суму понад 335 тис грн.

Щодо усіх трьох посадовців були розпочаті кримінальні провадження про вчинення ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Обвинувальні акти у цих кримінальних провадженнях минулого року скеровані до суду для розгляду по суті.

Рішеннями судів посадовців визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень та звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку із зміною обстановки.

Збитки ж, завдані їхніми протиправними діями, так і залишилися невідшкодованими.

Відтак, прокурори вимагатимуть їх відшкодування в суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus