USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Працівникам ДП «Волиньвугілля» надійшли гроші

29 Вересня 2014 12:40
Кошти на виплату зарплати працівникам підприємства ДП «Волиньвугілля» надійшли минулого тижня. А загалом ситуація в області, з приводу наповнення бюджету, згідно з офіційними показниками – стабільна. Однак вже наступний бюджетний рік, очікують фінансисти, буде напруженим.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови ОДА сьогодні, 29 вересня.

Як розповів директор департаменту управління фінансів ОДА Ігор Никитюк, згідно з офіційними цифрами, ситуація з наповненням бюджету області - стабільна.

Цього року, згідно з показниками Мінфіну, Волинь на 7 місці за виконанням бюджету, проти 22 місця на початку року. А за динамікою надходжень, обласний бюджет на 5 місці замість 16. За станом на кінець вересня, бюджет області виконаний на 102 %, крім того, виконані бюджети двох міст обласного значення та 14 районів. Однак, досі проблемним, каже ігор Никитюк, залишається бюджет Луцька, де недовиконано надходження 10 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

Наприкінці минулого тижня, каже головний фінансист області, надійшли 22 мільйони гривень для ДП «Волиньвугілля», які мають піти в основному на зарплату працівникам.

Відтак, підвівши проміжні підсумки, директор департаменту фінансів порадив розпорядникам коштів готуватися до наступного бюджетного року, і вже розроблювати проектно-кошторисну документацію, зокрема це стосується робіт з переходу котелень на альтернативні види палива. 12,1 мільйона гривень, виділені на ці заходи Кабміном для Волині – вже розподілені. Наприкінці року також сподіваються на частку нерозподілених капітальних видатків держбюджету, яких ще залишилося в розмірі 2,4 мільярда гривень.

Бюджет 2015 року для Волині, очікують фінансисти, буде напруженим. Згідно з розрахунковими показниками Мінфіну для місцевих бюджетів, Волині з трансфертами передбачено 6,1 мільярда гривень, що на 1,2% більше ніж в цьому році.

«Ріст незначний, тож при нинішніх показниках бюджет буде досить напруженим», - резюмував Ігор Никитюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Вересня 2014 13:52
Це народ із Південної Африки частиною прибутку поділився. Як відомо, Україна куплятиме вугілля в Південні й Африці. Вже підписано угоди.
Анонім Показати IP 29 Вересня 2014 14:09
вже зарплату робітникам подають як новость скро похід в магазин теж буде як новость

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus