USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Працівники ТОВ привласнили 1/3 мільйона «чорнобильських» грошей

27 Жовтня 2014 17:05
Службовці господарського товариства на Волині привласнили понад 300 тисяч гривень, виділених на харчування дітей, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Маневицького району розпочала кримінальне провадження щодо службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «АДМЕТ–ГРУП», які, зловживаючи службовим становищем, вчинили привласнення та розтрату бюджетних коштів, виділених на харчування школярів, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Завдяки здійсненій прокуратурою району перевірці встановили, що за період організації товариством харчування 5800 дітей цієї категорії у навчальних закладах, розташованих на території радіоактивного забруднення Маневицького району, із 19 по 25 травня та із 1 вересня по 23 жовтня 2014 через зловживання службовців учні недоотримали окремих продуктів харчування, зокрема, меду, молока та сметани орієнтовно на 309 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 27 Жовтня 2014 17:21
А когось не влаштовувала як харчує Маневицька райспоживспілка. А тепер ось тобі і маєте.
Нема до Оксана Показати IP 27 Жовтня 2014 19:12
Нема нічого доброго в вашій спілці.
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 23:31
Поясніть , що значить чернобельські діти????? Скільки поколінь мають отримувати льготи??? Мені 42 , зі мною поступали чорнобельці по льготам в унівеситет, залишились в Луцьку, народили дітей в 18 років знову льготників, вже мають внуків які ходять в садочок з моїми дітьми і знову льготники не платять за харчування.... це що передається спадково?????? у мене дитина інвалід і льготів в садку до оплати немає, на оздоровлення льготів не має (вони є але санаторії по зору дітей з батьками не приймають, а саму дитину в 5 років я не можу залишити, а в загальні санаторії тільки чорнобильці. ОТО КУМЕДІЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus