USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Досьє» злісних неплатників податків на Волині опублікують у ЗМІ

26 Березня 2014 18:25
Щокварталу питання надходжень до бюджетів всіх рівнів та інформація про керівників фірм та підприємств, які свідомо ухиляються від сплати податків, обговорюватимуть на засіданні громадської ради при ГУ Міндоходів Волині. Потому інформацію про фіктивні підприємства та групи, що слугують для використання схем мінімізації та ухилення від сплати податків, оприлюднюватимуть у ЗМІ.

Про це учасників засідання громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області поінформував начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

«Сьогодні ми бачимо, що вплив громадськості на суспільні процеси - визначальний. Тому можемо повернутися до практики, коли інформація про злісних неплатників до бюджету стане доступною широкому загалу», - зазначив Ігор Сінгаєвський.

Зі слів керівника ГУ відомства на Волині, пропорушення комерційної таємниці та законодавства про захист інформації у жодному випадку не йдеться. «Оскільки, фірми, що у складних економічних умовах дозволяють собі користатися схемами та уникати сплати податків не є підприємствами реального сектору економіки. Ми будемо інформувати лише про ті дані та у тому форматі, які дозволяє чинне законодавство», - уточнив Ігор Сінгаєвський.

До слова, в області, згідно з розрахунками фахівців Міндоходів Волині щомісяця бюджет міг би отримувати додатково в межах 30 мільйонів гривень від волинських суб’єктів господарювання, але за умови, що сумлінно сплачуватимуть податки усі без винятку підприємства та фірми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus