USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура вимагає взяти під варту затриманого на хабарі посадовця ДАБІ

17 Листопада 2016 20:23
Прокуратура оскаржила ухвалу суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту посадовцю управління Держархбудінспекції в Волинській області.

Про це інформує ВолиньPost з посиланням на речницю волинської прокуратури Наталку Мурахевич.

З її слів,прокуратура наполягає на взятті чиновника під варту.

«Існують ризики неналежної процесуальної поведінки підозрюваного», - повідомила вона. Зокрема, у прокуратурі припускають, що він може переховуватися від слідства, впливати на свідків або в інший спосіб перешкоджати розслідуванню.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 11 листопада виконувача обов'язків начальника Держархбудінспекції у Волинській області Сергія Шемейка затримали на хабарі. В рамках здійснення кримінального провадження правоохоронці встановили, що до злочинної схеми посадовець залучив осіб, які надають послуги з будівництва та проектування. Цих осіб він використовував як посередників при отриманні неправомірної вигоди.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів вилучено близько 30 тисяч доларів США та 30-мм снаряд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus