USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Одіозний посадовець ДКП «Луцьктепло» не хоче бути звільненим

26 Квітня 2016 13:50
З рекомендаціями тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» не погоджується заступник директора підприємства Артур Василевський, якого рекомендували звільнити за неналежне виконання службових обов’язків.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 квітня.

Як повідомив депутат Сергій Була, під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» член комісії Алла Надточій пропонувала включити до переліку осіб, яких рекомендують звільнити, Артура Василевського – заступника директора підприємства зі стратегії розвитку. Йшлося про те, що посадовець жодного разу не з’являвся на засідання контрольної комісії та не надав депутатам тексту стратегії розвитку ДКП «Луцьктепло» (попри те, що робота над стратегією є його прямим обов’язком).

Як пояснив Сергій Була, те, що Артур Василевський не з’являвся на засідання, він аргументував тим, що керівництво підприємства його не інформувало про це. До слова, перевірити цю інформацію зараз неможливо, адже керівник ДКП «Луцьктепло» Юрій Паращій вже звільнився з посади. Заступник директора ДКП «Луцьктепло», який не погоджується з рекомендаціями контрольної комісії, зрештою надав текст стратегії розвитку підприємства. Сергій Була звернув увагу, що документ переважно є копією проекту фірми «Ramboll», у якому йдеться про те, що планується зробити завдяки залученим коштам. Документ навіть немає підпису чиновника та не він засвідчений печаткою підприємства. Депутат відзначив, що його позиція щодо звільнення Артура Василевського після ознайомлення з документом не змінилася.

Члени комісії взяли інформацію до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
0000 Показати IP 26 Квітня 2016 23:06
це точно, звідки воно взялося! Нехай бог боронить від таких керівників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus