USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що рекомендувала комісія з перевірки ДКП «Луцьктепло»

19 Квітня 2016 14:49
Звільнення посадовців, причетних до зловживань, та оголошення конкурсу на заміщення посади директора: висновки контрольної комісії міськради презентували депутатам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19 квітня.

Як повідомив голова тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» Сергій Була, комісія працювала протягом трьох з половиною місяців і встановила, що ситуація на підприємстві критична через відсутність менеджменту. До того ж, під час роботи комісії, звільнився директор ДКП «Луцьктепло» Юрій Паращій.

Членам комісії у підприємстві не могли надати документів щодо співпраці з телекомунікаційними підприємствами (встановлення вишок зв’язку на об’єктах «Луцьктепла»). Керівництво підприємства, з його слів, не вжило жодних заходів, щоб виправити ситуацію.

Окрім цього, на земельних ділянках, що перебувають у користуванні підприємства, розташовані об’єкти нерухомості без жодних документів і міський бюджет не отримує коштів земельного податку.

Іншим фактом, на яку звернули увагу члени контрольної комісії, стали понад 40 актів виконаних робіт, які були перевірені. Деякі роботи за певними об’єктами взагалі не були виконані, хоча й були включені до актів виконаних робіт. Це стосується, наприклад, котельні на вулиці Арцеулова, 3.

Заступник директора підприємства Артур Василевський, зі слів Сергія Були, не з’являвся на засідання комісії та не надавав документів про свою діяльність протягом двох років. З його слів, Артур Василевський також причетний до актів виконаних робіт про роботи, які насправді не виконувалися. Підтвердження потребують інші факти, до яких міг бути причетний Артур Василевський. Отже, контрольна комісія рекомендувала його звільнити, як і інших посадовців, причетних до цих актів.

Також рекомендують оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника підприємства, адже досі немає ефективного господарника.

Нагадаємо, що тимчасову контрольну комісію створили наприкінці минулого року за ініціативою фракції «УКРОП» у Луцькій міськраді, зважаючи на неодноразові повідомлення працівників про зловживання на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus