USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ПриватБанк планує збільшити капітал

21 Березня 2014 20:30
Акціонери ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» під час загальних зборів акціонерів, яке відбудеться 25 квітня 2014 року, мають намір розглянути питання про збільшення статутного капіталу банку за рахунок спрямування до статутного капіталу прибутку, отриманого банком у 2013 році. Про це йдеться в повідомленні про проведення зборів акціонерів із зазначеним питанням у порядку денному, опублікованому банком.

Як повідомила прес-служба банку, планується, що на капіталізацію ПриватБанку буде спрямована більша частина прибутку за минулий рік. Збільшення статутного капіталу буде здійснено шляхом збільшення номінальної вартості акцій при збереженні існуючого розподілу акцій серед основних акціонерів банку. Також акціонери банку затвердять річний звіт банку за 2013 рік і основні напрямки розвитку банку в поточному році.

Нагадаємо, згідно з підсумками роботи в 2013 році чистий прибуток ПриватБанку став рекордним за всю історію української банківської системи і склав мільярд 873 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus