USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рейтинги українських банків знизили. ПЕРЕЛІК

26 Вересня 2013 08:38
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service знизило рейтинги 11 українських банків до країнового рівня «Caa1».

Про це йдеться в повідомленні агентства, - інформує ICTV.

Також агентство розглядає можливість подальшого зниження рейтингів 13 банків і однієї лізингової компанії слідом за зниженням рейтингів України до рівня «Caa1» з «B3» через низьку ліквідність української банківської системи і серйозного тиску на державні резерви, обумовленого попитом населення на валюту і необхідністю здійснити значні боргові виплати до кінця 2014 року.

Йдеться про зниження рейтингів таких банків, як «Ощадбанк», «Приватбанк», «Райффайзен банк Аваль», «Укрексімбанк», «Промінвестбанк», «Ощадбанк Росії» (українська філія), «ПУМБ», «Банк Фінанси та Кредит», «ОТР банк» , «VAB банк», банк «Південний», банк «Кредит Дніпро», «Укрінбанк» і лізингова компанія «Райффайзен лізинг Аваль».

Як відзначили в агентстві, рейтинги банків не можуть бути вище суверенних рейтингів.

Раніше, Moody's знизило рейтинги 5 українських емітентів – компаній «Метінвест», «Донецьксталь» , «Миронівський хлібопродукт», «Лемтранс» і Ferrexpo , а також енергохолдингу «ДТЕК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луцьк Показати IP 26 Вересня 2013 10:11
Приват кажуть- банк № 1 хіба його понизили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus