USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Банковій не очікували, що суспільство «не проковтне» фейкові рейтинги Порошенка, – аналітик

5 Лютого 2019 10:25
Політичний аналітик Дмитро Корнійчук заявив, що на Банковій зовсім не очікували, що українці «не проковтнуть» фейкові рейтинги чинного президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє МИР з посиланням на сторінку Дмитра Корнійчука в Facebook.

«Поки на Банковій радіють, що змогли ввести в оману українців фейковими соцопитуваннями, згідно з результатами яких Порошенко вже майже на першому місці в рейтингу, більшість адекватних експертів продовжує ставити під сумнів ці "результати", – написав він.

Він зазначив, що один з відомих політологів Володимир Фесенко звертає увагу, що опитування «Соціс» / Центр Разумкова / КМІС був опублікований в остаточній редакції «Соціс», який пов’язують з політтехнологом Петра Порошенка – Ігорем Гринівим.

Крім того, як стверджує Дмитро Корнійчук, авторитетний соціолог Віктор Небоженко каже про те, що ми спостерігаємо за новою технологією легалізації фальсифікацій за допомогою керованої «соціології». Наприклад, це повинно закріпити в свідомості громадян те, що глава держави виходить у другий тур, а також зменшити голоси основних конкурентів Петра Порошенка.

«Однак, на Банковій не очікували, що суспільство "не проковтне" ці фейкові рейтинги. І ми навпаки бачимо бажання людей йти і голосувати проти Порошенка. Оскільки ще до 31 березня українці чітко бачать: вибори намагаються сфальсифікувати. А це в свій час було головною помилкою Януковича. Недарма Порошенко – це його «вихованець» », – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
К.лучанин Показати IP 5 Лютого 2019 11:13
Пора вже всім українцям зрозуміти, що Порох - це корупціонер , олігарх та піарщик! І я впевнений , що народ україни вже розуміє хто такий Порошенко, який збільшив свої статки у 82 рази!!!! Люди добрі , як таке може бути у державі? Народ доведений до зубожіння тарифами на газ та низькми пенсіями . Йому не бути вже ПРЕЗИДЕНТОМ, бо доволі вже брехні та обіцянок . Вибачте мене, ТОМОС , на якому він хоче виїхати пост Президента ,на хліб не намажеш, бо це питання було заполітизовне дуже. А рейтинги Пороха дійсно є фейковими!
скептик Показати IP 5 Лютого 2019 11:13
про такі "рейтинги" поляки кажуть: "trzymaj mi plecy bo mi dupa lecy"
Олександр Показати IP 5 Лютого 2019 12:05
Сама краща оцінка роботи Президента на його посаді - це якість життя народу країни, якою він керує. Далі можна не продовжувати. Ну, а рейтинги, якими нас щоденно годують, можна заказувати під себе абсолютно любі, маючи таки захмарні статки.
Анонім Показати IP 5 Лютого 2019 12:13
Фейкові? Подивіться ставки у букмекерів на кандидатів у президенти. На кого люди савлять.
скептик до Анонім Показати IP 5 Лютого 2019 12:25
ще розкажи, на кого жаби квакають
Навуходоносор Показати IP 5 Лютого 2019 13:53
Вот исходные данные для расчетов: гарант, как гоголевский Чичиков из "Мертвых душ" прикупил себе более миллиона несуществующих избирателей, это уже обнародованный факт, избирателей Крыма и части Донбасса, которые проголосовали бы против гаранта, нет, оставшаяся часть Донбасса, состоящая из беженцев, обставлена такими требованиями для голосования, что вряд ли пойдет на выборы, избирательные участки в РФ - упразднены, а это много недовольных заробитчан, добавим сюда колоссальный админресурс действующей власти и наконец - традиционная глупость части электората, благодаря которой все эти нувориши и удерживаются у власти. А теперь вопрос: можно ли считать такие выборы выборами? Во многом - нет. Боюсь, что все уже предопределено. Только сплоченность людей, даже исповедующих разные взгляды на будущее страны, сможет что-то изменить. Кстати, для настоящих патриотов наступил момент истины. Одно дело лозунги фетишизировать, другое дело - сделать осознанный выбор, без угара псевдопатриотизма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus