USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рожищенський сирзавод почав платити борги за молоко

27 Травня 2013 14:07
Приблизно 1 мільйон гривень за молоко виплатив Рожищенський сирзавод сільгосппідприємствам, які мають статус юридичних осіб.

Про це повідомив директор департаменту АПК Волинської ОДА Юрій Горбенко під час відеоселекторної наради в облдержадміністрації 27 травня.

За його словами, сирзавод у Рожищенському районі «провів пробний запуск». Так, підприємство вже сплатило 1 мільйон гривень заборгованості за молочну сировину для свого виробництва згідно з виконавчими листами. А пізніше цього тижня сир завод почне виплату боргів населенню. «Це робиться з тим, щоб з 1 червня почати заготівлі і працювати», - зауважив Горбенко.

Щодо цього, голова Волинської ОДА Борис Клімчук зазначив, що потрібно попросити нового власника Рожищенського сирзаводу «включити» у члени наглядової ради підприємства депутата Волиньради Ігоря Гузя, який неодноразово намагався дізнатися, чи виплачують волинянам борги за сировину для молокопереробних заводів в області.

«Хай старається хлопча. Бо попереду в нього велике життя», - додав губернатор Волині.

А вже в середині липня, за словами Бориса Клімчука, підприємство огляне обласне керівництво. Участь у перевірці має взяти й начальник головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Волинській області Наталія Янко. «Спробуємо доброго рожищенського сиру», - резюмував очільник Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
milk Показати IP 27 Травня 2013 14:09
Ото так...:( ГуСя без "роботи" залишили!:(
butter до milk Показати IP 27 Травня 2013 14:56
А ти курча ...молочне, краще помовчи...
butterУ до butter Показати IP 27 Травня 2013 16:43
Відповів жовторотий ГуСь!:)
Журналістам ВН!!! Показати IP 27 Травня 2013 16:03
Ганьба вам!!! По першому "звіночку" потерли статтю з нітритною ковбасою в дитсадку. Цензура не дрємлєт. Видаліть ще цей коментар і я переконаюсь 100% у вашій "неупередженості" та "свободі слова". Фу, ганьба. Наповнюйте далі сайт жовтизною, в вас це краще виходить
Forever Autumn до Журналістам ВН!!! Показати IP 27 Травня 2013 16:10
Фу, як некрасіво до журналістів. Я особисто цю статтю знайшла. Ось http://www.volynnews.com/news/economics/rozhyshchenskyy_syrzavod_pochav_platyty_borhy_za_moloko/
007 Показати IP 27 Травня 2013 23:07
А при чем здесь эти лохи от областной администрации? Терра Фуд во главе со Станиславом Войтовичем купила этот УБИТЫЙ заводишко. Им и лавры спасителей. А не разнообразным гузям, уткам и тому подобным птицам. Ну вот,как то так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus