USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Серед луцьких підприємств-боржників – новачок

17 Березня 2016 13:10
У 2016 році до загального, уже «заїждженого», списку луцьких підприємств-боржників увійшло нове. Так, «почесне» місце серед роботодавців, які затримують заробітну плату власним працівникам, зайняло комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька».

Про це під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста Луцька сьогодні, 17 березня, розповіла заступник начальника відділу праці управління економіки ЛМР Інна Савчук.

З її слів, за станом на 1 березня 2016 року комунальне підприємство «Парки і сквери міста Луцька» заборгувало понад 70 тисяч гривень заробітної плати працівникам.

Ситуацію погодився прокоментувати очільник КП Анатолій Трикуш. З його слів, в осінньо-зимовий період кількість виконаних підприємством робіт значно зменшилась.

«Це – сезонне явище. Ми виконували усе по залишковому принципу. Але все одно, заробленої суми було недостатньо, щоб розквитатись із боргами по заробітній платі. В 2014 році на баланс нашого підприємства передали авто і мототехніку, що знаходилась у вкрай неприємному стані. До того ж 29 лютого був проведений тендер, у межах якого вклали угоду на виконання робіт. Таким чином, ці роботи ми виконуємо, а, отже, й кошти заробимо. Заборгованість невелика і до травня 2016 року її погасимо», - зазначив очільник підприємства.

Окрім цього, Анатолій Трикуш зауважив, що з 1 квітня 2016 року підприємство займатиметься висадкою квіткової продукції на території Луцька, що принесе значно більші прибутки, й тим самим пришвидшить терміни погашення боргів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus