USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шахтарям нововолинської «десятки» невдовзі виплатять зарплату

19 Травня 2010 12:49
У зв’язку з прийняттям державного бюджету невдовзі шахтарям Нововолинської шахти № 10 виплатять заборговану зарплату.

Про це повідомив під час зустрічі із представниками підприємства «Волиньвугілля» перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.

«Ряд підприємств уже почали отримувати заборговані кошти. Працівники шахти № 10 на черзі. Варто зазначити, що нинішнім урядом у прийнятому бюджеті на 2010 рік передбачено понад 350 млн на добудову об’єкта» - сказав Башкаленко. Він зауважив, що особисто контролюватиме ситуацію із виплатами на вугільних підприємствах.

«Місто Нововолинськ, зокрема вугільні підприємства – це та сфера, якій я приділяю особливо важливу увагу. Я розумію, наскільки вона важлива для області в цілому, тому першочерговим завданням є максимальне сприяння підприємствам. Адже коли вони міцно стануть на ноги і робота відбуватиметься системно та без збоїв, то це буде важлива бюджетоутворююча ланка» - сказав Башкаленко.

«Окрім того, хотів би сказати кілька слів про шахтарів, які уже тривалий час не отримують коштів. Я переконаний, що найближчим часом питання із заборгованістю буде зняте. Я знаю, в яких важких мовах доводиться працювати шахтарям Нововолинської десятки. Шахту підтоплюють підземні води і вугільникам доводиться працювати по коліна у воді. До окремих ділянок взагалі важко добиратись. Це важка праця, а тому вона повинна гідно оплачуватись. І Президент і Уряд від самого початку роботи приділяють підвищену увагу до вугільників, зокрема, це відображено і в цьогорічному бюджеті, а тому впевнений, що ситуація буде стабілізуватися» - підкреслив Олександр Башкаленко.

Довідково:

У зв’язку із тривалим неприйняттям бюджету зарплата на Нововолинській шахті №10 не виплачується уже протягом кількох місяців. Державний бюджет на 2010 рік був прийнятий 27 квітня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus