USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Швед навчав волинян бізнесу

8 Жовтня 2009 14:48
Близько трьох годин президент шведського інституту менеджменту Кріс Ферлінг у приміщені овального залу облдержадміністрації проводив майстер-клас для волинських підприємців та топ-менеджерів, аби навчити їх бути успішними бізнесменами. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пан Ферлінг прибув до Луцька на запрошення «Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку».
Майстер-клас проводився в рамках Шведсько-української бізнес-програми Develop Your Bisness, яка організовується Шведським інститутом менеджменту та бізнес-школою Львівського інституту менеджменту. Серед слухачів Кріса Ферлінга були присутні  топ-менеджери підприємств та представники малого і середнього бізнесу Луцька. 
Список запрошених, як повідомив заступник директора «Північно-західний регіональний центр інноваційного розвитку» Анатолій Банера, формувався на основі попередніх контактів центру з підприємцями. Участь у майстер-класі для волинських бізнесменів була безкоштовною.
«Цей майстер-клас є першою сходинкою у проходженні програми. Якщо волинські бізнесмени побажають продовжити участь у програмі, то на завершення їх чекає візит на шведські компанії. Львівський досвід бізнесменів, які брали участь в навчанні досить успішний. Вони налагодили зв’язки, і як мені відомо, набагато краще переживають кризові явища і розвивають свій бізнес», ― коментує пан Банера.
Орієнтовна вартість подальшої участі ― 7-8 тисяч євро, з умовою, що шведська сторона бере на себе зобов\'язання оплатити половину вартості. Минулі учасники програми оплатили 3,7 тисячі євро. У подальшому ціна може змінюватися.
Серед присутніх на майстер-класі був і заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим. Він зазначив, що шведський досвід, звичайно, корисний для України, і його варто враховувати, проте кінцеву схему розвитку економіки варто вибирати, враховуючи власні особливості.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus