USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки витратили на ремонт прибудинкових територій у Луцьку

9 Червня 2015 17:32
Більшу частину коштів, передбачених цьогоріч на ремонт прибудинкових територій у Луцьку, вже освоїли.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови 9 червня.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Іван Кубіцький, рішенням міськради 10,5 мільйона гривень було виділено на проведення капітального ремонту прибудинкових територій.

Наразі завершено ремонт прибудинкової території на вулицях Привокзальна, 15 та Гулака-Артемовського, 25 – окрім асфальтування виконано облаштування зовнішнього освітлення, встановлено 10 опор освітлення із світильниками, встановлено нове дитяче ігрове обладнання. Капітально відремонтували і прибудинкову територію на вулиці Арцеулова, 9, 11 та вулицю Гулака-Артемовського, 25а. Тут здійснені роботи з асфальтування тротуарів та проїжджої частини. Триває облаштування зовнішнього освітлення та встановлення елементів дитячого ігрового обладнання.

Також повністю завершено ремонт прибудинкової території по проспекту Молоді, 23 та Соборності, 13, встановлено нове дитяче ігрове обладнання. У дворі по проспекту Молоді, 17б, відремонтовано спортивний майданчик.

Здійснили роботи з капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Гулака-Артемовського, 19, 21, вулиці Арцеулова, 1,3,5,7. Паралельно виконували заміну водопровідних мереж протяжністю 375 метрів загальною вартістю майже 400 тисяч гривень. Загалом за капітальним ремонтом прибудинкових територій наразі виконано робіт на суму 7,2 мільйона гривень. За поточним ремонтом виконано робіт на суму 3,04 мільйона гривень. Тривають роботи з капітального ремонту прибудинкових територій на вулиці Володимирській, 94, 114, розпочато ремонт прибудинкової території на вулиці Конякіна 17, 19, 21, 23 (втім, здійснити його швидко не вдасться, тому що потрібно замінити ділянки водопровідних мереж, які перебувають в «тривожному стані»).

Розпочаті роботи з ремонту прибудинкової території на Київському майдані, 1,3 та 5. Також тривають роботи з облаштування асфальтного покриття на вулиці Кременецькій, продовжується ремонт тротуарної частини проспекту Відродження, проектом передбачено облаштування велодоріжки, тривають роботи на вулиці Підгаєцькій. Окрім того, планують розпочати облаштування світлофору на перехресті вулиць Героїв УПА, Стрілецької та Ківерцівської. Загальна вартість робіт – 650 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оля Показати IP 9 Червня 2015 21:45
А коли між будинками Молоді 8а та молоді 10а закопають яму і поладуть асфальт після зимового ремонту труб????
Моль Показати IP 9 Червня 2015 21:51
А навіщо міняють бардюру на мості по Перемоги? Хто виконавець цих робіт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus