USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Світовий банк просить підняти ціни на газ населенню

28 Вересня 2009 13:11
Світовий банк готовий співпрацювати з українським урядом у питанні зниження дефіциту державного бюджету. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Про заявив на зустрічі з прем\'єром віце-президент Світового банку по регіону Європи та Центральної Азії Філіп де Хуаро, обговорюючи проект бюджету на 2010 рік.
«Ми готові разом із вашою командою працювати над тим, щоб забезпечити обмеження фіскального дефіциту в тій мірі, в якій це можливо»
На переконання Хуаро, для того щоб Україна могла використати можливості відновлення світової економіки їй необхідно провести цілу низку реформ і насамперед, збільшити приватний сектор економіки через кредитування, – передає Українська правда.
«тому мені дуже приємна ваша зацікавленість у реструктуризації банківського сектору, яка стане однією з передумов для відстрочення кредитування у приватному секторі».
Він також додав, що міжнародні фінансові організації продовжують наполягти на збільшенні тарифів на газ для населення.
«Україна може зекономити багато коштів завдяки енергозбереженню і шлях до цього – це збільшення тарифів – тому що населення має бачити, що цей ресурс щось вартує», – заявив де Хуаро.
«У нас плануються дуже великі інвестиції в інфраструктуру .але водночас вони повинні йти поряд з реформами»,  – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus