USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Техпрацівники луцьких шкіл отримають матеріальну допомогу

20 Січня 2016 19:00
На оздоровлення техпрацівників шкіл і помічників вихователів в бюджеті Луцька передбачили суму, що дозволить виплатити на оздоровлення вказаним працівникам до 50% окладу. Раніше такого ніколи не було.

Про те, що техпрацівники луцьких шкіл і помічники вихователів отримають матеріальну допомогу на оздоровлення стало відомо після прийняття відповідного рішення Луцькою міською радою про бюджет на 2016 рік.

Нагадаємо, під час засідання сесії Луцької міської ради 23 грудня, депутати підтримали запит колеги Тетяни Янчук.

Так, представник фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Тетяна Янчук скерувала депутатський запит на ім’я міського голови з тим, щоб вирішити питання виплати грошової допомоги при нарахуванні щорічної відпустки на оздоровлення працівників обслуговуючого персоналу шкіл і ДНЗ.

У запиті, зокрема, йдеться: «До мене як до депутата міської ради звернулись помічники вихователів ДНЗ та технічний персонал шкіл міста з приводу наступного: вони просять розглянути питання про можливість виплати грошової допомоги для оздоровлення при нарахуванні щорічної відпустки.

Згідно Постанови КМУ № 1298 від 30.08.2007р. керівники бюджетних установ в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі видатків, мають право надавати працівникам обслуговуючого персоналу матеріальну допомогу, в тому числі на оздоровлення, в сумі, не більше, ніж посадовий оклад на рік.

Враховуючи вищезазначене, керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу розглянути питання про можливість виплати грошової допомоги технічним працівникам шкіл та помічникам вихователів, у зв’язку з їхніми низькими тарифними ставками».

На запит депутата від фракції УКРОП надійшла відповідь, що засвідчує: техпрацівники луцьких шкіл та ДНЗ отримають матеріальну допомогу на оздоровлення.

Зокрема, у документі зазначено, що «виплата грошової допомоги на оздоровлення не педагогічним працівникам це – право роботодавця, а не обов’язок. Однак, у бюджетному запиті на 2016 рік передбачені кошти на виплату матеріальної допомоги на оздоровлення технічному персоналу у розмірі 50 % посадового окладу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Денис Показати IP 20 Січня 2016 19:10
Танюша! Респект тобі. Так і надалі тримати! "Viam supervadet vadens"
Я Показати IP 20 Січня 2016 19:49
А районах не треба платити там люди гірші чи що?Текст повідомлення
вапвап Показати IP 20 Січня 2016 20:53
молодці! Хоч хтось став дбати про технічний персонал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali Показати IP 20 Січня 2016 21:47
Ура! Ура! Ура!
Ендрю Показати IP 21 Січня 2016 22:47
А чому лише тех працівники шкіл? а охорона здоров'я?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus