USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Техпрацівники луцьких шкіл просять допомогу

23 Грудня 2015 13:00
Розглянути питання про можливість виплати помічникам вихователів ДНЗ міста та техперсоналу шкіл допомоги на оздоровлення просять в депутатів міськради.

Про це йшлося під час другої сесії Луцької міської ради 23 грудня.

Як зауважила у депутатському запиті до міського голови Тетяна Янчук, до неї звернулися помічники вихователів ДНЗ Луцька та технічний персонал шкіл міста з проханням розглянути питання виплати їм грошової допомоги на оздоровлення при нарахуванні щорічної відпустки.

Так, керівники бюджетних установ в межах фонду заробітної плати мають право надавати працівникам обслуговуючого персоналу допомогу на оздоровлення. Депутат просила розглянути питання про можливість виплати такої допомоги у зв’язку з низькими тарифними ставками цих працівників.

Депутати підтримали запит.

До слова, працівники дошкільних навчальних закладів Луцька відчувають себе обкраденими.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало розповідь лучанки, працівниці одного з дитсадків міста, про те, що вихователі і техпрацівники ДНЗ отримують занижену зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ірина Показати IP 23 Грудня 2015 13:20
«Чому, провчившись 5 років у виші, ми отримаємо таку зарплату? Чому техперсоналу не виплачують оздоровчі? Невже наша праця така легка, що оплачується так низько як вихователям, так і техперсоналу?" з минулої статті Освіту поклали на плечі міської влади. Економічно Луцьку - освітяни не вигідні. Луцьку скоро буде не вигідно ні університети, ні коледжі... Найбільше зарплат мають ті громадяни, в містах яких розвивається промисловість, сільське господарство, а потім уже туризм. Децентралізація - це кожний сам собі господар. Це приватні садочки, школи, університети, Це приватні уроки, гувернантки, няні, це приватні садиби, музеї, замки.... Це податки з виробництва , з продажу, з утримання, з малого та середнього бізнесу. Допомагайте бізнесу, а не ставте палки в колеса! Ви ж хочете усі жити добре? І нічого не даєте взамін?!
Тарас Чурило Показати IP 23 Грудня 2015 14:33
Люди зубожіли, скоро ходитимуть з простягнутою рукою
Анонім Показати IP 23 Грудня 2015 14:52
А хіба законодавство це передбачає?
Анонім Показати IP 23 Грудня 2015 15:23
Я працюю на державному підприємстві, яке виробляє продукцію і дає прибуток. У мене питання, чому , я отримую тільки зарплату, а бюджетники отримують ще й оздоровчі і якусь там матеріальну допомогу?
аяяй Показати IP 23 Грудня 2015 15:49
молодшим медсестрам в лікарнях і поліклінніках теж не платять оздоровчих,нехай бюджет міста подбає і про них
Вова Показати IP 23 Грудня 2015 16:30
Настільки мені відомо є державні підприємства в Луцьку які платять і премії і 13 зарплати і оздоровчі, тупо нас просто дурять і на цьому хтось відмиває нормальні гроші...
ника Показати IP 23 Грудня 2015 17:14
молодший мед персонал в лікарнях не отримує оздоровчих .вроді це не люди ..а виконують все що скажуть і мають не залюдей ..всі повині одинаково оздоровлюватись ! депутати допоможіть простому народу виживати!
Анонім В. Показати IP 24 Грудня 2015 11:24
Я працюю у школі оператором компютерного набору, очі так втомлюються, працюємо за монітором цілий день по 8 годин, а маю 5 розряд. Що це таке, я - обслуговуючий персонал, маю вищу освіту, а зарплата, як у техпрацівниці, що миє підлоги. Наша бухгалтер це пояснює тим, що такий розряд операторам встановлений по всім школам. Це по - перше, а по-друге: зняли індексацію, ні оздоровчих перед відпусткою, а якщо нарахують за два попередніх місяці індексацію, то ще й податки вирахують. Скільки це можна терпіти. Ціни шалені, а заробітна плата 1200 грн. Соромно за нашу місцеву владу.
Анонім до Анонім В. Показати IP 7 Вересня 2017 09:32
Піди помий підлогу і тоді скажеш чия робота важча!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus