USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Теплозабезпечення «по-волинськи»:є газ – нема електрики, є електрика – нема газу

25 Травня 2015 11:53
Минулого тижня у Міністерстві фінансів обговорили питання енергетичної безпеки на Волині, зокрема, йшлося про можливості безперебійного забезпечення комунальних закладів усіма видами енергії.

Про подробиці свого візиту до столиці під час оперативної наради сьогодні, 25 травня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Він зазначив, що, перш за все, у Києві намагались врегулювати питання поставки газу та відновлення роботи теплопостачальних організацій волинської області.

«Зійшлись на тому, що ми продовжимо працювати над змінами до наказу від Міністерства енергетики, Нафтогазу і Держказначейства щодо врегулювання питань, пов’язаних з розщепленням коштів з держбюджету за спожитий газ та електроенергію у відповідних пропорціях, що дасть можливість урівноважити витрати на те, й на інше. Бо можна добитися питання поставки газу, але не мати електроенергії, а можна, навпаки, мати вдосталь електрики, але не мати газу», - зазначив очільник області.

Натомість він звернувся до волинян з проханням ще раз зауважити, що без погашення заборгованостей за енергоносії будь-які накази, розпорядження та директивні документи не матимуть ефективності.

Варто додати, що за станом на сьогодні лише у Луцьку заборгованість населення за використання газу сягає понад 50 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
тиць Показати IP 25 Травня 2015 12:34
Жити по кращому - по кращому живем...
Анонім до тиць Показати IP 25 Травня 2015 14:42
обіцяли тільки що будете "жити по новому", а от "жити по кращому - ніхто не обіцяв"
.sms Показати IP 25 Травня 2015 12:34
"станом на сьогодні лише у Луцьку заборгованість населення за використання газу сягає понад 50 мільйонів гривень". Тоді як назвати того, хто платить своєчасно?
Анонім до .sms Показати IP 25 Травня 2015 13:50
Як бути тим хто платить? Тоді тоже виходить неплатити! Ціни неможуть скласти на газ який транспортують наш Волинський .Тож кажуть на місцях будуть розбиратися?Хто боржники ?Чому немає списків? Можна подумати ,що все населення неплатить? Скільки можна мучити людей? Неможите рішити проблем то звільняте місця. То треба ждати виборів і мучитись.
Ігорчик Показати IP 25 Травня 2015 14:16
Зробіть зарплату та пенсії на рівні європейських. Тоді всі зможуть платити.
Анонім до Ігорчик Показати IP 25 Травня 2015 14:43
хто не скаче, той москаль! банду геть!
Небадужий Показати IP 25 Травня 2015 14:36
Тоді, як до інформації, що викладена на сайті Луцьктепло згідно їхніх списків боржників населення 30 міліонів, а підприємства і особливо державного походження 70 міліонів то виходить, якщо ти державне то і платити непотрібно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus