USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Любешові листоноша привласнила гроші пенсіонерів

25 Січня 2017 12:06
Правоохоронці викрили волинянку, яка, працюючи листоношею, привласнювала пенсії та соціальні виплати громадян, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Зокрема, під час досудового слідства поліцейські встановили, що 37-річна жителька Любешівського району протягом п’яти місяців минулого року привласнювала кошти громадян, які призначалися на виплату пенсій та соціальних допомог.

Жінка підробляла підписи людей у відомостях на виплату грошей та привласнювала їхні кошти. Загалом протягом п’яти місяців жінці вдалося «заробити» понад 40 тисяч гривень.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України та оголосили про підозру у скоєнні злочину. Привласнені кошти жінка повернула власникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus