USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шкільний» тендер у Луцьку провалився, бо бюджет - ненадійне джерело

26 Березня 2014 07:00
Постачальники не хочуть мати справи з бюджетними грошима, бо це – ненадійне джерело. Тому перший тендер на поставку продуктів харчування в луцькі школи та садочки провалився.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» учора, 24 березня.

Місцеві виробники не надто хочуть брати участь у тендерах. Бо ті неприємності, які виникали з перевіряючими структурами, людям набридли, і вони не хочуть мати справу з бюджетними коштами. Це один з варіантів», - зазначив він.

Разом з тим, він повідомив, що в місті оголосили повторний тендер. А також він переконує, що школярам і вихованцям дитсадочків, як і пацієнтам у лікарнях є, що їсти.

Нагадаємо, у Луцьку досі не завершилася процедура тендерної закупівлі продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 07:04
В крыму дают рубли,украина пенсионерам и гривни не прислала!)
ІННА Показати IP 26 Березня 2014 07:16
ти анонім справжній придурок і коментарі твої придурочні. вони виступали, щоб не йти до росії, то за що ім платити пенсії
Анонім до ІННА Показати IP 26 Березня 2014 08:07
Вони все життя сплачували внески до пенсійного фонду УКРАЇНИ.
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 09:35
Зараз провалиться багато тендерів і зовсім не через те, що не хочуть мати справи з бюджетними грошима, а тому, що неможливо буде зробити відкат. Бюджетні кошти цікавили доти, доки була можливість безкарно їх розкрадати.
Гость Показати IP 26 Березня 2014 10:03
Анонім ти придурок повний. У мене брат в Криму пенсію одержує повніістю і він і його дружина.Які рублі дає твоя Росея вали до неї, може тобі салідолом ноги помазати. Кацапи долбані,хто вас тут держить, якщо вам така хренова Україна валіть туди, не створюйте нам проблем. Вас по всьому світу, ой як багато,алкашів і ледацюг. Якщо всі кацапи,які поселилиасЯ по всіх країнах їх прийняли а Росеяїх буде визволяти і захоплювати Землі цих країн,то скоро вас усіх будуть гнати поганою мітлою і ви поїдете в свою Росею , піднімати вас поселять не в Москві, а у забитих Богом і людьми областях Тюмені, а там нашим українців 75 процентва, і буде пахати. непотріби ви.
Анонім до Гость Показати IP 26 Березня 2014 10:52
Вот и вали в америку и еврожопу! И не указывай другим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus