USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку збільшились борги із зарплат

3 Червня 2014 11:44
Мільйони гривень боргують своїм працівникам підприємства різної форми власності в обласному центрі. Зокрема, збільшилися борги економічно активних підприємств за перший квартал 2014-го року.

У Луцькій міській раді відбулося спільне засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста.

Зі слів заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, за станом на перше травня 2014-го року борги із виплат зарплатні у Луцьку - 4 мільйони 101 тисяча гривень. З цієї суми 61% - борги 6-ти економічно активних підприємств.

«Борги економічно активних підприємств за перший квартал 2014-го року збільшилися на 337 тисяч гривень. Також хочу зазначити, що Луцьке підприємство електротранспорту боргує ще на перше червня мільйон 467 тисяч гривень», - повідомляє Тарас Яковлев.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини минулого місяця ЛПЕ боргувало людям із зарплат мільйон 119 тисяч гривень.

Зауважимо, що наприкінці травня Луцьке підприємство електротранспорту надійшла субвенція з державного бюджету на компенсацію за пільгові перевезення окремих категорій громадян у розмірі 857 тисяч 743 гривні. Тоді міський голова Микола Романюк пообіцяв, що кошти будуть спрямовані на Луцьке підприємство електротранспорту для виплати заборгованості із заробітної плати працівникам підприємства.

Тарас Яковлев додав, що згідно з показниками середньої заробітної плати в місті, за перший квартал 2014-го року вона зросла у повірянні з аналогічним періодом минулого року з 2537 гривень на 2586 гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО І СКІЛЬКИ МІЛЬЙОНІВ БОРГУЄ СВОЇМ ПРАЦІВНИКАМ У ЛУЦЬКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Онисим Показати IP 3 Червня 2014 11:59
Це добре?
ВОВК Показати IP 3 Червня 2014 11:59
Дійсно, навіщо працівникам ЛПЕ платити, вони привикли працювати задарма то хай чекають "Таємничий план" виплати боргів який є у міськради !
Лікар Показати IP 3 Червня 2014 12:09
А попередня злочинна влада та прокуратура тисла на власників підприємств, щоб вони зарплату платили людям. Тільки людям це не дуже треба було, як виявилось. Бо краще нехай "патріот" в крісло сяде, ніж в області достатньо на все коштів буде. Революції УРА!
Анонім до Лікар Показати IP 3 Червня 2014 12:24
І що, платило зарплату ЛПЕ при попередній владі? Чи може Богдан повністю з людьми розраховувався?
Анонім Показати IP 4 Червня 2014 06:32
То ж всі обіцяли, що буде важко, треба потерпіти. Терпіть, чого скиглите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus