USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У села Світязь заберуть землі на 160 мільйонів

11 Листопада 2016 15:48
Незаконно введені у межі села Світязь рішенням Шацької районної ради від 27 грудня 2012 року, повернули у державну власність.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Зокрема, Волинський окружний адміністративний суд погодився із доводами прокурорів та задовольнив адміністративний позов прокуратури області про скасування рішення, через яке із державної власності у комунальну незаконно вибули 292 гектари земель вартістю понад 157 мільйонів гривень.

Таким чином прокуратурою упереджено можливість незаконного розпорядження цими землями.

Окрім того прокуратура Волині також здійснює процесуальне керівництво розслідуванням кримінального провадження про зловживання службовим становищем службовими особами Світязької сільської ради та відділу Держземагенства у Шацькому районі, які сприяли підготовці документів та прийняттю рішення про зміну меж населеного пункту села Світязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
іван Показати IP 11 Листопада 2016 19:12
це все ахінея земля продана надана увласність юридичним і фізичним особам сільською радою то де ж була та прокуратура 4 роки може ділила землю разом з цвидом ідепутатами якщо рішення районнох ради не законне то де кримінальна справа проти головм районнох ради голядинця вв його сина начальника земельного відділу голядинця вв голови рда найди оце людям кістку кинули нате смокчіть або скоріше за все комусь треба земельки сільська рада 4 роки надавала землю і все було правильно а тепер що може заберете землю у людей отак ми і працюємо
дід Показати IP 11 Листопада 2016 19:15
негайно через газету шацький край чекаємо обговорення цієх проблеми від голядинців найди цвида

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus