USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скільки Луцьку обійшлось святкування Дня молоді

27 Червня 2016 09:00
На святкування Дня молоді з міської казни виділили не багато і не мало - 30 тисяч гривень.

Журналісти сайту громадської журналістики дізналися, яку суму виділили з бюджету Луцька на проведення заходів до “Дня молоді”

Заходи присвячені до Дня молоді, які організовувала Луцька міська рада обійшлися лучанам у 30 тисяч 78 гривень.

Про це повідомив виконавчий комітет Луцької міської ради у відповідь на інформаційний запит.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, День молоді-2016 у Луцьку відзначився спекотною погодою. Попри те, що для лучан цього дня в Центральному парку культури і відпочинку передбачили розважальну програму, в обідню пору тут не надто велелюдно. Небагато сміливців наважилися вийти на прогулянку в парк у 30-градусну спеку. Ті ж, хто прийшов, по-своєму рятувалися від палючого сонця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волфест Показати IP 27 Червня 2016 10:11
Офіційно повідомляю!!! Громадська організація "Volfest" не використовувала ні копійки коштів з бюджету для проведення фестивалю до Дня молоді "Молодь Фест". Свято було проведене за кошти комерційних партнерів та організації. Міській раді вдячні за технічну підтримку та сувенірні подарунки.
Конкретика Показати IP 27 Червня 2016 14:54
А де журналістська конкретика на які саме заходи і скільки виділилося коштів? Веремійчик черговий раз робить дєрібан,і отримує відкат геть з міськради цього казнокрада!!!
? Показати IP 27 Червня 2016 19:53
Бажано отримати смету і звіт про витрати. Наприклад, за сцену не платили,бо на неї виділили 70 тисяч,як для фанклубу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus