USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку дефіцит макулатури

7 Жовтня 2009 16:45
Виконувач обов’язків генерального директора ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» Ніна Брель розповіла, що це луцьке підприємство має замовлення на виготовлення продукції, проте немає сировини, себто макулатури. Про це 7 жовтня йшлося під час засідання обласної комісії з питань виплати заробітної платні, пенсії, стипендій та інших соціальних виплат, – інформує репортер «Волинських Новин».
Тому сировину для роботи комбінату планують експортувати із Румунії, Білорусі та Молдови. Пані Брель, котра працює посаді в.о. генерального директора близько 5 місяців, уже встигла виплати майже 3 мільйони заборгованої заробітної платні. Тож, за її словами, боргу із виплати зарплати на підприємстві немає. Існує заборгованість через простій. Вона становить 949 тисяч гривень.
Також ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий» почало сплачувати кошти до Пенсійного Фонду, це, зокрема, 0,5 мільйона гривень та інші сплати, наприклад, податки. Заступник волинського губернатора Василь Байцим додав, що справи на «КРК» поліпшилися, адже на його особистому прийомі поменшало громадян, котрі працюють на цьому підприємстві. Пані Брель додала, що у майбутньому комбінат представить і кілька новинок у сфері картонних та руберойдових виробів.
Довідково:
За словами в.о. генерального директора ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» підприємство приймає тюковану макулатуру за ціною 900 гривень за тонну.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 7 Жовтня 2009 19:42
Хай організують роботу здавальних пунктів, а то багато хто непотрібну бумагу просто викидає в сміття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus