USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відкрили автоцентр Honda. ФОТО

16 Квітня 2010 15:40
У Луцьку відкрився новий автоцентр Honda.

Автосалон розміщений неподалік перехрестя Київського майдану та вулиці Дубнівської. Офіційним дилером марки Honda стала компанія «Луцьк-Експо». На сьогодні автоцентр - сучасний комплекс, який надає послуги з продажу та гарантійного обслуговування автомобілів Honda.

Урочисту стрічку нововідкритого салону символічно перерізали представник японського автомобільного гіганту, директор комерційного департаменту ТзОВ «Хонда Україна» Такахіро Уеда разом із директором компанії «Луцьк-Експо» Вікторією Коржиньовською.

У салоні на близько 200 квадратних метрах продавці виставлять найпопулярніші моделі Honda - Pilot, Accord, CR-V, Civic (хетчбек і седан).

«Ми плануємо продавати щороку 40-50 автомобілів. Їх пропонуватимуть покупцям досвідчені продавці-консультанти, які стажувалися в Києві. У нас молодий колектив – більшість працівників, віком до 30 років», - розповіла представник «Луцьк-Експо» Вікторія Коржиньовська.

Після продажу автомобілів Honda працівники салону надають клієнтам супровідні послуги: неподалік торгового салону на вулиці Дубнівській працює фірмовий сервісний центр Honda

«Цінова політика рівноцінна для всіх філій компанії «Хонда Україна», зокрема, й луцької. Вартість автомобілів однакова у Києві та Луцьку. Тут дійсні всі знижки, продаж у кредит та акційні пільги, наприклад, знижка у 32 тисячі гривень на модель Pilot, - переконує представник «Хонда Україна» Такахіро Уеда.

Поки що експозиція автосалону пропонує покупцям сучасний позашляховик Pilot, вартістю близько 340 тисяч гривень. Перші відвідувачі змогли посидіти за кермом авто, покопирсатися в двигуні та приміритися до його шикарного інтер’єру.

«Клієнт не лише візуально може перевірити міцність та надійність автомобіля. Він має право негайно оцінити її їздові якості на дорозі. Невдовзі тут з’являться автомобілі для проведення тест-драйву», - розповідає консультант-продавець салону Руслан Попов.

Попри економічну кризу, яка болісно вдарила по продажам усіх світових автобрендів, нововідкритий салон не відмовляє клієнтам у кредитуванні покупки авто. Їм пропонують нульові відсотки на певний термін у залежності від моделі.

Працівники автосалону запевняють, що за бажанням покупця зможуть продати машину його мрії із будь-якою комплектацією.

Довідково:

Автоцентр Honda розташований за адресою в Луцьку: вулиця Дубнівська, 15.

Довідки та замовлення за телефоном (0332) 28-44-40 або електронною адресою www.honda-lutsk.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus