USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У липні в Україні виросли продажі авто, - «Богдан»

3 Серпня 2010 09:38
За попередніми даними, в Україні в липні було продано на 6% більше легкових автомобілів, ніж за перший місяць літа

Про це 3 серпня інформує газета «Дело».

За попередніми даними корпорації «Богдан», в липні було продано 15 тисяч легкових автомобілів. Це на 6% більше, ніж було продано в червні і на 13% вище за показник аналогічного місяця минулого року.

«Ринок розвивається, на нашу думку, за оптимістичним сценарієм. На початку року, якщо пам'ятаєте, ми говорили що в 2010 році буде продано 120 - 150 тисяч автомобілів. Сьогодні наш прогноз - 150 тисяч », - прокоментував прес-секретар «Богдана» Сергій Красуля.

При цьому він зазначив, що 2010 рік все одно покаже негативну динаміку продажів. Нагадаємо, в минулому році було продано 162,29 тис. легкових автомобілів.

Представники «Богдана» прогнозують, що лідером продажів у липні традиційно буде оголошений російський ВАЗ. Друге місце дістанеться вітчизняному бренду ЗАЗ. Третє місце в «загальному заліку» і перше місце серед іномарок повинен зайняти південнокорейський бренд Hyundai, який в Україні представляє корпорація «Богдан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus