USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Нововолинськ інвестували 69 мільйонів доларів

29 Серпня 2011 11:43
Станом на 1 липня у місті Нововолинську загальний обсяг прямих іноземних інвестицій від початку інвестування становив близько 69 мільйонів доларів США, або в розрахунку на одного жителя міста – 1189 доларів, тоді як в області цей показник становить 219 доларів.
Частка міста в загальному обсязі інвестицій області становить 30%. Про це інформує офіційний сайт Нововолинська.
За обсягами іноземних інвестицій місто посідає друге місце в області.
Основними країнами-інвесторами економіки міста є Кіпр та Польща.
Прямі іноземні інвестиції надійшли на 16 підприємств міста, з них – 13 промислових підприємств на суму 68 мільйонів доларів, що становить 99,9% інвестицій.
Серед галузей промисловості найбільш інвестиційно привабливими є підприємства з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, виробництва меблів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріот (не свободівець!!!) Показати IP 29 Серпня 2011 19:55
Колись депресивне місто, в якому 2-кімнатна квартира коштувала 1500 доларів (90-ті роки), сьогодні випереджає Луцьк. Чим пояснити такий феномен? Аналогічні міста України з монопромисловістю, особливо на сході, стоять з забитими вікнами. Сапожнікову треба дати героя України. Це буде справжній герой - не такий, як Литвин, Бойко і десятки, а може сотні інших, які знівелювали це високе звання і перетворили його в предмет іронії чи навіть сарказму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus