USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську відкрили першу чергу нового м’ясопереробного комплексу

7 Травня 2009 11:00
Учора, 6 травня, глава ОДА Микола Романюк узяв участь у відкритті цеху м’ясопереробного комплексу ТзОВ «СМП» у Нововолинську. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі губернатора.
У Нововолинську на потужностях м’ясопереробного комплексу волинського виробника м’ясних та ковбасних виробів ТзОВ «СМП», яке входмть до однієї із найбільших українськиз агропромислових груп, відбулося урочисте відкриття цеху забою та переробки свинини. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Микола Романюк та його заступник Василь Дмитрук.
Новий цех дозволяє переробляти 950 голів свиней на добу (250 тисяч щорічно). Інвестиції у проведену реконструкцію склали більше 20 мільйонів гривень. Реконструкція цеху забою та переробки свинини - перший етап загальної реконструкції нововолинського м’ясопереробного комплексу. Далі у планах - повна модернізація ковбасного цеху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus