USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У телекомпанії Волині заперечують про заборгованість зарплати

11 Листопада 2013 18:46
Сьогодні, інтернет-видання «Вголос» опублікувало неправдиву інформацію, щодо виплати заробітної плати в телекомпанїі «Аверс».

В інформації, під якою не зазначено автора, йдеться про те, що працівникам «Аверсу», нібито, на півтора місяця затримують заробітну платню, на рахунках телекомпанії «пусто» і подібна ситуація продовжується вже півтора року. Кореспондент стверджує, що такі відомості надали працівники «Аверсу», щоправда, хто саме не уточнює.

Колектив каналу заявляє – повідомлення є неправдивим і не має жодного підґрунтя. Адже заробітна плата наразі виплачена стовідсотково. Окрім того, як стверджують співробітники телекомпанії, фінансової ситуації на ТРК «Аверс» для видання «Вголос», вони не коментували.

Бухгалтер Любов Грипа з цього приводу зауважила: «Нарахування заробітної плати, сплата податків і виплата заробітної плати були проведені вчасно, згідно термінів встановлених законодавством. Те що написали, ніби півтора року у нас є проблеми – це абсурд. Це писала людина, яка абсолютно некомпетентна у цих питаннях, і яка зовсім не володіє інформацією. На «Аверсі» зараз немає проблем по виплаті заробітної плати. На початку листопада працівники отримали заробітну плату за жовтень місяць».

Мотивація такої публікації, наразі, лишається загадкою. Колектив телеканалу «Аверс» вважає наклепом це повідомлення і вимагає спростування, або ж підтвердження новини доказами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Рустан Показати IP 11 Листопада 2013 19:13
Понятно, що немає заборгованості - всі переходять на ВТ від оператора до журналіста, а на Аверсі одні студєнти практикуються...
Аверс до Рустан Показати IP 12 Листопада 2013 08:13
Безплатно напевно, як зараз модно!!! Місяць ви стажуєтесь, потім ще місяць підтягуєте свої знання і те що настажували а потім ми вам скажемо підходите ви нам чи ні... І От тоді поговоримо про зпл....
Р.П. Показати IP 11 Листопада 2013 21:38
А чому тільки на Аверсі,а у Сну ім Лесі Українки теж не було вчасно зарплати,хоча студенти платять величезні суми за навчання,а де грощі...?
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2013 21:49
Тих грошей, які Величко бере за замовні і наклепницькі матеріали вистачило б не тільки на достойну зарплату працівникам. Але все іде на його маєток, закордонні поїздки і т.д. Шкода працівників , але куди їм діватися.
((( до Лучанин Показати IP 12 Листопада 2013 08:17
1000%, нажаль працівникам справді ніде діватися і мусимо клепати усіляку гидоту, так би мовити прикрашати в лапках наших земляків бо по суті без прикрас їхні історії нічого не варті
Депутат Показати IP 11 Листопада 2013 21:51
Я сам платив перед виборами Величку 10 000 доларів в місяць, щоб про мене не було критичних матеріалів.
Працівник Аверсу Показати IP 11 Листопада 2013 21:55
І сьогодні Величко подає позитивні матеріали тільки за гроші. А нам сказано мовчати і робити те, що він скаже. Дуже часто самому противно брехати про людей. І скажу чесно - ме ні багатьом стидно дивитися в очі після наших передач. Я прекрасно знаю, що подається відверта брехня і нічого зробити не можу.
Цікаво до Працівник Аверсу Показати IP 12 Листопада 2013 10:06
А можна взнати ваші П.І.Б., працівник "Аверсу"? Чи щось тонке у Вас?
Просто людина Показати IP 11 Листопада 2013 21:57
Бог все бачить і Величко ще за все заплатить.
Сусід Показати IP 11 Листопада 2013 22:04
Величко хвалився, що на минулих виборах заробив більше 350 000 доларів.
ололо Показати IP 11 Листопада 2013 23:00
Працівник Аверсу, ти мочіш)))) ахаха
фантазія Показати IP 11 Листопада 2013 23:23
Псевдо працівник Аверсу, давай вже конкретніше,що саме брехня, чого мовчиш? Правду матку!!!
Працівник Аверсу Показати IP 11 Листопада 2013 23:51
Ми мало того, що ходимо з опущеними очима та не отримуємо зарплату, так ще й нам під шкіру вживили металеві чіпи. Коли пишемо правду, то нас б'є струмом - 220 В. А половина журналістів це насправді роботи. Американські експерементальні машини. Якщо існує стільки пліток від анонімів, значить бояться та поважають. Тому і лайном поливають ці таємні "афтари".ТАК ТРИМАТИ! КОЛЕКТИВ ПОСТІЙНО СТВОРЮЄ ІНФОРМАЦІЙНІ ПРИВОДИ - МОЛОДЦІ!
Баба Нюра Показати IP 12 Листопада 2013 00:00
А я сама лічно виклала Величку 3 тис. 682 грн. 52 коп. за те, щоб по Аверсу показали, як мене сусідка затопила! Ото деруть сволочі!
викладач Показати IP 12 Листопада 2013 00:12
Замовні матеріали, не означає наклеп. Може хтось у суді довів, що на ТРК Аверс його оббрихали? Якщо і гонять на когось, то обливають реальним лайном, існуючим! А за те, що хвалять депутатів-уродів, то правильно що гроші беруть!!!А то охочих безплатно попіаритись ой як багатою То що на низ цілими днями тільки і дивитись??? Навіть державне телебачення цих янголів з білими комірцями за СПС вже не показує!
БРЕХНЯ Показати IP 12 Листопада 2013 00:20
Або я нічо не розумію або Величко платить інтернет-виданням. Бо самніваюсь, що про його канторку так часто і багато пишуть безплатно. Краща реклама - чорний піар! Чорнуха залишається в голові найкраще!Кількіть абонентів і зрітілєй в Аверса знову збільшилась!НЕ більше, чим грамотний піарход.
роланд Показати IP 12 Листопада 2013 00:54
ще чого. кореспондент має зливати джерела інформації? звісно офіційно все спростовують і будуть спростовувати.
володя Показати IP 12 Листопада 2013 01:02
інфа правдива. дивно що журналісти мовчать - напевно розуміють що роботу важко знайти...
ваня до володя Показати IP 12 Листопада 2013 08:47
там такі журналісти. як оце-во. як його. а. як я архієрєй. журналістика поліської школи.
Обурена Показати IP 12 Листопада 2013 09:03
Ось читаю і думаю як вам усім не стидно??? Поливати брудом таку людину!!! Та якби не Величко не було б у нас такої телекомпанії! Як ви всі такі розумні то відкрийте свою, візьміть бовдурів на роботу, навчить їх як правильно подавати правду-матку і платіть їм зарплату, якщо вони її звісно заслужили!!! А ви панове, так звані працівники Аверсу, четверта влада, як ви себе називаєте вивчіть закони і подавайте в суд, відстоюйте своє, якщо є що відстоювати!!?? Або піднімаєте на ноги своїх колег-журналістів, беріть транспаранти і мітенгуйте не бійтеся ви ж четверта влада!!! А так просто без усіляких підписів поливати людину брудом, це метод тієї ж людини яку ви полляли! Це виключно її авторське право!!!
журналіст Показати IP 12 Листопада 2013 09:39
та нема кому діла до Величка, повірте. ніхто нікого не поливає брудом. є проблема на теекомпанії - затримка з виплатою зарплати. вона тягнеться вже рік. от і все. може працівники таким чином хочуть простимулювати дирекцію вчасно платити їм зароблені гроші, які і так не дуже великі.
Тру-ло-ло Показати IP 13 Листопада 2013 17:13
Може і наклепом на Величка була інформація два роки тому про заборгованість Волиньгазу 11 000 грн? А обурена то може його жінка чи він сам? Просто "Святоша" Величко!!! А остальні таки безсоромні.
Обурена Тру-ло-ло Показати IP 14 Листопада 2013 16:03
Просто хотіла тему святоші підняті)) почитайте уважно останні речення і вам стане зрозуміло що я точно не його жінка ну і Богу дякувати не Величко і взагалі борони Боже пересікатися з такими людьми!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus