USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Учні початкових класів сільської школи Волині ходять до вбиральні 300 метрів

17 Листопада 2016 10:32
Батьки школярів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Піща обурені тим, що учні початкових класів вимушені ходити в туалет, розміщений за 300 метрів від навчального закладу. І це при тому, що кошти на облаштування туалету виділили, але не освоїли, а відповідно, повернули їх назад у бюджет.

Під час виїзного прийому громадян місцева жителька Поліна Сукач запитала в голови Шацької районної ради Сергія Карпука, чи облаштують внутрішні туалети для дітей молодших класів, яким доводиться бігати до вбиральні на немалу відстань, - пише «Район.Шацьк».

Лише нещодавно в селі дізналися, що кошти на облаштування внутрішніх вбиралень були виділені.

Сергій Карпук підтвердив, що кошти в сумі 150 тисяч гривень з обласного бюджету й справді були передбачені на встановлення внутрішніх туалетів у школі села, але ні відділом освіти, ні дирекцією школи не запропонували жодного варіанту (місця), де б їх можна було облаштувати (одне з приміщень – аварійне, інше – не відповідає санітарним нормам).

Натомість жінка переконана, що якби батьки знали про ситуацію, то обов’язково знайшли б вихід, і кошти не доводилось би повертати в обласний бюджет чи перекидати на іншу школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 17 Листопада 2016 10:56
300 метрiв? Це ж мона вср@тися.
((( до Тарас Показати IP 17 Листопада 2016 17:17
і не один раз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus