USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українців забезпечать лічильниками води

18 Липня 2010 17:14
До 2015 року в уряді планують забезпечити всі житлові будинки в Україні приладами обліку обсягів споживання води.

Про це в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» повідомив міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич, - кажуть «Подробиці» .

«35 % будинків уже забезпечено тепловими лічильниками. 80 мільйонів гривень на це закладено в бюджеті на 2010 рік. До кінця 2014-го плануємо забезпечити лічильниками всі будинки», - повідомив Хіврич.

Крім того, він зазначив, що ці лічильники зараз удосконалюються для того, щоб вони могли фіксувати і температурні показники води. «Є проблема: лічильник фіксує тільки об'ємні показники. А теплових – ні. Ми зараз працюємо з фірмами, щоб удосконалити ці прилади. І отримати можливість погодинного контролю за температурою води», - заявив Хіврич.

При цьому він підкреслив, що це досить складний і довгий процес і відзначив, що, приміром, у Франції реформа ЖКГ проходить сто років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus