USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Укртелеком» продали

11 Березня 2011 11:35
Фонд державного майна продав компанії "ЕСУ" (Київ, дочірня австрійського інвестиційно-фінансового консорціуму EPIC) 92,79% акцій телекомунікаційної компанії "Укртелеком" за 10,575 млрд гривень.

Договір купівлі-продажу сторони підписали в п'ятницю в Києві, - пише UBR.

У лютому "ЕСУ" офіційно погодилася придбати 92,79% телекомунікаційної компанії "Укртелеком" за запропоновану ФДМУ за результатами експертної оцінки вартість в 10,575 млрд гривень.

Компанія "ЕСУ" стала єдиним претендентом на купівлю 92,8% "Укртелекома", що стало причиною застосування ФДМУ процедури оцінки вартості пакета акцій компанії.

Експертна оцінка на 75 млн гривень перевищила встановлену ФДМУ стартову ціну приватизаційного конкурсу, проведення якого було намічено на 28 грудня 2010.

Нагадаємо, реальним власником "Укртелекому" стане людина, наближена до президента Віктора Януковича. Таку думку висловив Радіо "Свобода" колишній голова Фонду держмайна, перший заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Олександр Бондар (НУНС).

"Куплено "Укртелеком" під найближче оточення Януковича. У найближчі місяці ми з’ясуємо, хто його купив. Ніхто нічого не перепродаватиме", - сказав Бондар.

З огляду на це, він вважає передчасним питання про перспективи компанії.

"Ми досі не знаємо, які фінансові можливості у цієї людини чи структури. Кота в мішку ми отримали як покупця", - додав колишній керівник ФДМУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus