USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки і кому лучани заборгували за «комуналку»

14 Лютого 2014 18:00
Борги за комунальні послуги за останній місяць не скоротилися, а навпаки – збільшилися.

Про це стало відомо під час підсумкової загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році, проведення новорічно-різдвяних свят та планів роботи на 2014 рік сьогодні, 14 лютого.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук повідомив, що з початку року борг за житлово-комунальні послуги зріс на 2,2 мільйона гривень.

Зокрема за холодну воду підприємству «Луцькводоканал» боргують 4,4 мільйона гривень. З них 112 тисяч гривень – борги минулого місяця. Складніша ситуація з іншим комунальним підприємством «Луцьктепло». Підприємству боргують 19, 5 мільйона гривень за теплопостачання. За останній місяць сума боргів зросла на мільйон гривень.

Всього в місті за житлово-комунальні послуги лучани та підприємства міста боргують 45,4 мільйона гривень.

Святослав Кравчук зауважив, що у зв’язку з боргами за послуги, відповідно, виникають боргові зобов’язання й перед Приватною енергетичною компанією. А це – приватна структура, яка, мовляв, борги не пробачатиме. Як вихід він назвав реструктуризацію боргу, або оформлення субсидії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дарина Показати IP 14 Лютого 2014 18:08
проблеми але деж гроші брати? як на роботу не беретеКравчук бо іспит не здала людина хоче працювати то треба брати а не робити підлість і брати інших за гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus