USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь не ввійшла до списку «злісних неплатників» за газ

16 Січня 2014 15:51
В Україні є 7 регіонів, невиплати яких за спожитий газ становилять 72% від загального обсягу заборгованості. У столиці волинян відзначили як одних із найдобросовісніших громадян, які вчасно оплачують рахунки.

Про це розповіли сьогодні, 16 січня, під час Всеукраїнської селекторної наради з питань контролю за проходженням опалювального сезону.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул назвав найбільших боржників, а це: місто Київ, Дніпропетровська, Донецька, Харківська, Львівська, Одеська та Луганська області.

Волинь розрахувалася за спожитий газ на 97%. Боргу лишилося ще 8 мільйонів гривень. «Ми знаємо, де ці гроші взяти», - сказав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Він запевнив, що вже із завтрашнього дня заборгованість буде зменшуватися, бо почне розраховуватися Луцьк.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул зобов’язав усі області дати звіти по розрахунках за спожитий газ до 20 січня та наголосив, що платіжну дисципліну потрібно посилити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus