USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинь – єдина область в Україні з аномальними боргами за субсидії

25 Квітня 2017 13:43
З врахуванням березня, борг держави за пільгами і субсидіями перед ДКП «Луцьктепло» може сягнути 150 мільйонів гривень. На жаль, Волинь – єдина область, де така критична ситуація.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зі слів директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної, лише за кілька місяців держава заборгувала за пільги та субсидії майже 150 мільйонів. Вона повідомила, що днями перебувала в Києві і виявилося, що такої аномальної заборгованості немає в жодній області. Зазвичай держава боргує регіонам по 30-40 мільйонів. Але таких боргів як на Волині - немає ніде. І це при тому, що за рівнем розрахунків Волинь показова і має найкращі показники (причому в області одні з найнижчих зарплат в Україні).

«Я думаю, що коли планували пільги і субсидії, шокувалися цифрою, яку надавачі послуг подали, і вручну скоротили», - пояснює Валентина Малютіна.

За три місяці область використала всі кошти, надані з держбюджету на виплату субсидій. Все це тому, що Волинь – одна з областей, якій найменше передбачили грошей в казні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Квітня 2017 14:15
ура це перемога ,перемога ми на першому місці , і в Європі ми перемагаємо , ми там теж на першому місці за рівнем корупціі і за рівнем життя вірніше зубожіння населення Слава офшорному і всім держсвиням
Ігор луцький до Анонім Показати IP 25 Квітня 2017 15:22
така перемога,що хочу скакати в холодній квартирі.встаю зранку і одразу включаю масляний радіатор.а ще прикольно почитати про борги лнр-днр за ком. послуги.то до чого ця піар-акція з блокування через 3 роки?дали час підготовитись?а тепер волинякам піднімуть тариф на світло,щоб у ахметова не було збитків?славва Україні!
Анонім до Ігор луцький Показати IP 25 Квітня 2017 15:51
якщо ви маєте блокаду семенченком то я з Вами не згідний , якби не було блокування то про всю ту заразу і гидоту миб не знали адже там не тільки вугілля , ел.енергія в борг -це квіточки , самий лакумий кусок який обрізала блокада це контрабанда цигарок , алкогольна продукція і ще багато іншого, а на рахунок підняття тарифів - то це за три роки треба вивчити, люди мовчать - все піднімається , люди показують зуби -вся та свинота робить круглі очі і розказують казки що то не вони , і на остаток новий прикол від партіі офшорників анти фронту почув в пол. передачах і не одних, виявляється у нас корупція тому що люди такі-вони звикли давати і тому ім так важко боротися)))))))нагадує "мертві душі" де просив чиновник людей поміняти)))))
Башка Показати IP 25 Квітня 2017 15:17
Это Гунчика прямая ответственность. А про инвестиции завести в область воообще молчу. Беда пришла к нам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus