USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь отримала черговий транш для будівництва перинатального центру

4 Листопада 2013 12:10
Майже 14 мільйонів гривень отримала область для продовження будівництва обласного перинатального центру.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 4 листопада, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він розповів, що минулої п’ятниці Волинь отримала 13,7 мільйона гривень для будівництва центру. З його слів, цих коштів вистачить на місяць роботи за всіма параметрами. Також він закликав представників ЗМІ, перед тим як аналізувати проблеми у будівництві, звертатися до фахівців – інженерів, конструкторів та розробників.

«Інакше ваші репортажі звучать смішно для публіки. А публіка ж розбирається, що таке стрічковий фундамент, що таке монолітний фундамент. Дядьки розбираються, вони будують, хазяї розбираються і сміються. Не треба, будьте об’єктивними», - звернувся Борис Клімчук до журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus