USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Волиньгаз» відключає газопостачання у боржників

15 Листопада 2013 08:22
Працівники ПАТ «Волиньгаз» з початку листопада відключили 52 споживачів газу, які разом заборгували 42,7 тисячі гривень. Ще 987 волинян отримали попередження «Про відлючення від газопостачання», - повідомили у прес-службі підприємства.

Управління обліку та балансів ПАТ «Волиньгаз» за період з 1 січня до 11 листопада 2013 року здійсили в області 3,2 тисячі відключень від газопостачання. У цьому році боржником-«рекордсменом» став споживач з Луцька, який не заплатив за газ 12,5 тисячі гривень.

Основну кількість відключень здійснили через заборгованість понад тисячу гривень. На підприємстві кажуть, що часто недобросовісні споживачі газу розраховуються лише тоді, коли газовики розпочинають роботи з відключення. Але трапляється, що боржники чинять і фізичний спротив, погрожуючи розправою працівникам ПАТ «Волиньгаз».

Так було 6 листопада, коли газовики прибули здійснити відключення за борг майже 7 тисяч гривень. Чоловік погрожував розправитися з працівниками «Волиньгазу». На щастя, газовики не постраждали, а от клієнту тепер доведеться оплатити не тільки борг, а й відновлення системи газопостачання.

Мешканці багатоповерхівок практикують інші методи спротиву: просто не впускають газовиків до помешкання.

«Такі методи не врятують від відключення, якщо є борг. Закликаю наших клієнтів не наражати працівників «Волиньгазу» на небезпеку, а просто сумлінно платити за спожитий газ, адже потім підключитися обійдеться значно дорожче», - пояснив специфіку роботи з боржниками заступник голови правління ПАТ «Волиньгаз» з обліку і контролю за використанням газу Андрій Карпомиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus