USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянки із болем у серці, але розблокували міжнародну трасу

21 Червня 2014 13:07
Лучанина - Добровольця батальйону "Айдар" - Рустама Хамраєва у пʼятницю поховали на Волині. Ще двох бійців 51-шої моторизованої бригади очікують "вантажем-200". Поки одні матері оплакують своїх синів, інші домагаються елементарних засобів захисту для тих, хто в зоні бойових дій, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Волонтери на зібрані гроші волинським військовим відправили сотні бронежилетів. Місцева влада на їх закупівлю виділила мільйони, але захисної броні досі не має половина бійців.

Матері й батьки, дружини і діти волинських військових у відчаї, вони знову заблокували міжнародну трасу в напрямку Польщі. Стверджують, що з часу останнього протесту, так нічого і не добилися: ні людських умов для бійців у таборах і полігонах, ані засобів захисту для своїх рідних. Гроші на броню є, запевняє місцева влада. Виділені три мільйони гривень уже кілька тижнів перебувають на рахунку обласного військкомату. Проте, за бронежилетами в Україні - черга. Волиняни в цій черзі останні. Відразу після похорону добровольця "Айдару" до протестувальників приїхав заступник губернатора. Не вмовляти розійтися чи втихомирювати людей, а підтримати їхні вимоги. За кілька годин із важким серцем люди трасу таки звільнили. Проте, запевняють, що ненадовго. Бояться, що все знову закінчиться обіцянками або черговим "вантажем-200".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нi Показати IP 21 Червня 2014 13:16
Нi вiйнi!!!
мир Показати IP 21 Червня 2014 15:28
Правильно роблять матері та жінки. Війну потрібно зупинити. Політики розвязали війну то нехай тепер її зупиняють своєю кровю а не життями простих громадян. Нехай сволоти свободівські тягнибок з фярійон їдуть на фронт а не провокативні заяви декламують.
гiсть Показати IP 22 Червня 2014 10:17
Тiльки мир!Дiтей додому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus