USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Годувати свою армію, а не чужу: акція у Луцьку

28 Вересня 2014 14:50
«Той, хто не годує свою армію – буде годувати чужу», - так закликають лучан до грошових пожертв для потреб українських військових під час благодійного марафону «Все для перемоги».

Благодійна концертно-громадська акція волинських митців та усіх патріотів Волині на підтримку української армії «Все для перемоги» розпочалася сьогодні, 28-го вересня, 2014-го року о 12.00 на Театральному майдані Луцька.

Зі сцени до всіх присутніх звернуся духівники Волині: «Той, хто не годує свою армію – буде годувати чужу». Також повідомили, що станом на 14.00 годин уже зібрали більше 110 тисяч гривень.

Для збору коштів на Театральному майдані облаштували скриньки, також гроші приймають на розрахунковий рахунок Спілки афганців 26006055500199 в ПАТ «КБ ПриватБанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою «Все для перемоги!».

Аби привертати увагу волинян до дійства, зі сцени виступають артисти, письменники, поети і творчі колективи нашого краю.

Окрім того, в рамках благодійного концерту та за сприяння громадської організації «Фундація розвитку громади» кожен охочий може написати листа солдату.

«Ми хочемо мир в Україні. Хочемо, щоб наші солдати поверталися додому живими і здоровими. Хай вони знають, що вони нам потрібні, я напишу їм листа. Дякую за те, що вони нас захищають», - каже маленький лучанин Данилко.

Ще один лист від луцького школяра проймає щирістю й теплотою до глибини душі: «Доброго дня. Слава Україні. Слава нації. Я дуже хочу, щоб ви повернулися живими і здоровими. Коли я дивлюся передачі, то мені жалко вас. Повертайтеся. Я вас дуже люблю!»
Організатори благодійного марафону: заслужений діяч України Віталій Іваницький, Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану, Управління культури облдержадміністрації, Волинська держтелерадіокомпанія.

Триватиме захід до 20.00 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оля Показати IP 28 Вересня 2014 17:17
Ну да кому чого не вистачає і хто на що хворіє.
Анонім до оля Показати IP 29 Вересня 2014 09:13
Не "ну да", а ТАК шановна. А то що у вас не вистачає то це усім зрозуміло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus