USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Волиньобленерго» можуть приватизувати

2 Березня 2011 14:48
Кабінет Міністрів із переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, виключив 20 енергопостачальних компаній, серед яких – і «Волиньобленерго».
Про це йдеться у постанові уряду від 23 лютого, – повідомляє ТСН.
Кабмін виключив зі списку стратегічних також «Прикарпаттяобленерго», «Львівобленерго», «Одесаобленерго», «Полтаваобленерго», «Сумиобленерго», «Чернігівобленерго», «Крименерго», «Вінницяобленерго», «Дніпрообленерго», «Донецькобленерго», «Закарпаттяобленерго», «Запоріжжяобленерго», «Миколаївобленерго», «Тернопільобленерго», «Харківобленерго», «Хмельницькобленерго», «Черкасиобленерго», «Чернівціобленерго», «Київенерго».
Також зі списку виключені енергогенеруючі компанії «Дніпроенерго», «Західенерго», «Центренерго» і «Донбасенерго».
Уряд постановив, що плани розміщення акцій енергокомпаній і умови продажу державних пакетів акцій цих підприємств узгоджуються з Кабміном.
Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко прогнозував приватизацію в 2011 році держпакетів 2 енергогенеруючих компаній, а також 5-6 обленерго.
За словами міністра, перший конкурс буде оголошений у середині 2011 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mus Показати IP 2 Березня 2011 15:33
Зараз всі обленерго + генеруючі компанії стануть під СКМом або афільованими з ним структурами, а потім плачте всі, що тарифи надто високі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus