USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинські депутати самотужки ремонтують площу. ФОТО

10 Липня 2013 11:19
Депутати у Нововолинську, аби показати, що на ремонт площі у місті не варто витрачати півмільйона гривень, самотужки взялися за роботи, - йдеться на сайті Проновік.

Нагадаємо, депутати міської та обласної ради вкотре виходять на площу біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику» у Нововолинську, щоб завадити розпочатому тут ремонту. Народні обранці заявили, що категорично проти марнотратства, яке вбачають у витрачанні півмільйона гривень на такі ремонтні роботи.

На жаль, попри запрошення так і не прибув на місце події, щоб дати коментар чи озвучити позицію виконавчої влади міста, перший заступник міського голови Володимир Рожелюк. Натомість вийшов на контакт підрядник – власник ПП «Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.

Він підтвердив інформацію, що бруківка уже закуплена на суму 130 тисяч гривень, а його працівники показали документи, що посвідчують наявність у виконавця необхідних дозволів та ліцензії на відповідну діяльність.

Проте представники депутатської групи «Спільна думка» і депутат облради Євгеній Недищук висловили принципову позицію проти ремонту площі за півмільйона гривень. Вони вважають, що сквер потребує облагородження і готові допомогти ветеранам у цьому питанні. Їх, між іншим, вчергове підтримали пересічні мешканці Нововолинська, котрі відгукнулися на заклик в інтернет-мережі прийти вранці на площу, щоб завадити запланованому тут ремонту. Збір підписів у підтримку ініціативи досі триває.

Неочікуваного повороту набрали події, коли депутати, зокрема чемпіон Європи з пауерліфтингу, стали власноруч розставляти важкі бетонні плити на місце. В результаті після тригодинного ремонту площі на місце поклали демонтовані плити та частково підсипали піском щілини між ними. Обранці кажуть, що замовили більше піску та готові власними силами довести справу до кінця у четвер.

У коментарі для ЗМІ Борис Карпус, речник «Спільної думки» заявив, що сьогоднішня акція виявила не лише протест проти владного марнотратства у Нововолинську, але і показала, що гуртом можна все: чи то площі ремонтувати, чи економити громаді півмільйона.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спостерігач Показати IP 10 Липня 2013 11:34
Показуха. Фото на камеру. Могли б робочий одяг вдягнути, а не в новенькому-біленькому пісок кидати.
Александр Показати IP 10 Липня 2013 15:16
А как по мне - молодцы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus