USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський педколедж просить 900 тисяч на сигналізацію в гуртожитку

31 Березня 2016 09:00
Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю. Кримського просить більше 3,5 мільйона гривень на покращення роботи закладу. Серед таких покращень – завершення встановлення сигналізації в гуртожитку майже за мільйон гривень, майже стільки ж на послуги, але не комунальні та більше мільйона на ремонт.

Про це на своїй сторінці повідомив депутат обласної ради, член тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у власності громади Волинської області, Костянтин Зінкевич.

Він розповів, що 25 березня відбулося чергове засідання комісії, під час якого заслухали керівників десятьох установ обласної комунальної власності. Члени комісії прийняли відповідні рекомендаційні рішення для профільних комісій і депутатів щодо продовження контракту чи його розірвання з керівником установи, реорганізації підприємства тощо.

«Перед тим, як приймати якесь рішення по конкретному підприємству, комісія робить запит на отримання певних документів для оцінки його діяльності. Вивчаючи ці папери, складається певна думка і про керівника, і про те, наскільки корисна для громади діяльність конкретної установи, в який бік хотілось би направити, переформатувати або зупинити цю діяльність. Великим надбанням вважаю те, що під час суперечок, запитань та дебатів, які завжди є в комісії, ніколи не звучать назви партій та якісь гасла. А просто відбувається конструктивна робота депутатів від усіх фракцій облради. Усі рішення комісією приймались одноголосно», - пояснює депутат.

А ще керівники подають пропозиції, як можна покращити роботу цих закладів, пропозиції щодо розвитку та перспективне бачення. Одним з закладів. які подали такі пропозиції, є й Володимир-Волинський педколедж імені А.Ю. Кримского.

Зі слів депутата, керівник коледжу Микола Савельєв, попросив «всього лиш» 3,5 мільйона гривень. Та насторожує депутата не сума, а потреби, на які пропонується витратити гроші.

Зокрема, 834 тисячі просить директор на послуги, але не комунальні, не уточнюючи які саме. А видатки на ремонт - ще цікавіші.

«Та на останній пункт фантазії для розуміння не вистачає. Савельєву потрібно на ЗАВЕРШЕННЯ встановлення сигналізації у гуртожитку 900 тисяч гривень!!!Це що, онлайн трансляція з кожної кімнати має бути через купу супутників? Якийсь, «ДОМ 2», - іронізує депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фчф Показати IP 28 Квітня 2016 15:11
Джерела ресурсів, що доступні об'єднаним територіальним громадам: https://www.youtube.com/watch?v=J5SnSYErPiI

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus