USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньстандартметрологія» придбає обладнання за понад 3 млн

6 Листопада 2019 22:42
Комплект обладнання для підготовки та проведення елементного аналізу зразків коштуватиме до 3,23 мільйона гривень.

Постачальника обладнання визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Тендерні пропозиції приймають до 27 листопада, розпочнуть аукціон 28 листопада. Строк поставки товару – до 1 травня 2020 року.

Відповідно до технічного завдання, йдеться про придбання спектрометра та системи мікрохвильового розкладання зразків. Обладнання, яке постачається, повинно бути новим, яке не працювало раніше і виготовлено у 2019 -2020 році. Спектрометр повинен бути в повній комплектації згідно рекомендацій виробника та готовий до лабораторних випробувань.

До комплекту поставки повинні входити: спектрометр, згідно вимог технічного завдання; комплект програмного забезпечення для управління спектрометром українською або російською мовою; набір для введення зразків до спектрометра згідно рекомендацій виробника обладнання; гідридна приставка до спектрометра; комплект витратних матеріалів до спектрометра, згідно рекомендацій виробника обладнання, для аналізу щонайменше 1000 зразків; комплект витратних матеріалів до спектрометра, згідно рекомендацій виробника обладнання, для аналізу з використанням гідридної приставки щонайменше 1000 зразків; система автоматичного введення зразків до спектрометра, згідно рекомендацій виробника обладнання, не менше ніж на 100 проб; управляючий ПК до спектрометра (системний блок, монітор, лазерний принтер, ліцензійна операційна система) – один комплект; циркуляційний охолоджувач до спектрометра (якщо спектрометр потребує даний прилад для охолодження); система мікрохвильового розкладання зразків, згідно вимог технічного завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 6 Листопада 2019 23:08
А на здачу від купленого обладнання придбайте нового директора замість скомпроментованого !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus